EmediateAd
Sund for Sjov

Så er den her… min nye jule e-bog

Der er langt imellem “snapsene” i disse tider (i hvert fald her på bloggen). Blogindlæg har det ikke været mange af, fordi jeg har brugt tiden til at blogge på at forfatte min nye jule e-bog: “Tænk dig Let og Juleglad”. Og jeg har glæder mit sådan til at vise dig den, fordi jeg utallige gange er blevet opfordret til at skrive en bog med fokus på tanker. I første omgang er det blevet til denne e-bog.

Julen står for døren, og med jul følger fristelser og som regel også en voksende trang til at give slip fra hverdagens stress og jag og bare nyde højtiden med alt, hvad det indebærer. Alligevel er det de færreste af os, som er okay med konsekvensen og den nyerhvervede julenumse, når det endelig bliver nytår og tid til at krybe i kjolen og skyde det nye år i gang.

Har du det som folk er flest, så ved du egentlig godt, hvad du skal spise for at holde vægten i julen, og alligevel er det en udfordring at fokus og bevare motivationen. Selvom ferie og et pusterum er højest tiltrængt på denne årstid, så behøver du ikke gøre, som de fleste gør og falde i den klassiske alt-eller-intet-fælde, hvor du enten syr munden sammen eller går all in. Du kan sagtens komme let og glad gennem julen og endda nyde den og min nye e-bog hjælper dig dig hele vejen.

Kniber det med at kontrollere den søde tand?

Er der gået lidt for meget december og julehygge i den?

Mangler du viden og værktøjer til at stoppe ukontrollerede ædeflip?

Vil du lære, hvordan du takler ”et udfald”, så det ikke ender i flere dages følelsesmæssig overspisning?

Drømmer du om at holde vægten og møde nytåret med en følelse af at være let og glad?

Så er ”Tænk dig Let og Juleglad” noget for dig!

E-bogen er elektronisk, så du behøver ikke vente på, at bogen kommer med posten eller bevæge dig i boghandlen for at få fingre i den. Den er tilgængelig her og nu. Du kan downloade den på din egen computer og være i gang om 5 minutter med at kigge, snuse, læse, blive inspireret og ja.. hvem ved, handle ind til lækre julelækkerier, hvis det passer dig.      ”Tænk dig Let og Juleglad” giver dig indsigt i, hvilke tankemønstre og indre dialoger, som kan tricke din trang til at (over)spise her i december, hvor der er optimale betingelser for at ”falde i” og give efter for et ædeflip i alle de søde julesager. Du får indsigt i, hvorfor en sundhed og vægttab ikke ”bare” handler om at være bevidst på mad og motion, men i særdeleshed også på tanker. Især de ubevidste som præger vores valg og livsstil i 95 % af tiden.

Du kan læse alt om jule e-bogen her

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *