EmediateAd
Sund for Sjov

Slankekur eller livsstil – ny bog fra den skønne Jane Faerber

Du har sikkert opdaget det… Jane Faerber (damen bag den succesfulde blog Madbanditten) er ude med en ny bog: ”LCHF ÅRET RUNDT”. En skøn og nærværende bog som gør op med hele slankekursmentaliteten.

”Du har sikkert hørt, at 99 % af alle slankekure mislykkedes. Hvis 99 % af alle fly styrtede ned, ville du så stadig gå om bord i håbet om, at lige netop dit fly tilhørte den ene procent, som faktisk kom sikkert i mål? Nej vel? Godt, så lad os prøve noget nyt”.

Sådan Jane – I love it!

Ud med skyld og skam, siger Jane og sætter i stedet nogle skønne kriterier op, som jeg kun kan tilskutte mig. Det skal være muligt:

  • At spise sig mæt
  • At spise god mad
  • At have ro i maven
  • At kunne holde vægten uden at dyrke MASSER af motion
  • At kunne føle frihed

Det er så meget i tråd med det, jeg står for. Og selvom jeg ikke lever LCHF (eller putter mig selv i andre kategorier, fordi jeg elsker min frihed), så er det ingen hemmelighed, at jeg holder utrolig meget af Janes retter og finder masse af inspiration i hendes bøger og på hendes blog.

Og er det ikke bare det, det i virkeligheden handler om?

At finde inspiration og gøre det til sit eget = frihed.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Janes skønne, skønne bog – fordi den er lækker, nærværende, super inspirerende og fordi Jane er en skøn person, som jeg kun kan holde af.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *