EmediateAd
Sund for Sjov

Kakaomandler til en kold vinterdag

Jeg ved godt, at man ikke skal bruge vejret, som en undskyldning for at spise, og at den slags undskyldninger går ind under kategorien “at spise på følelserne” (tro mig, jeg kender vist dem alle), meeen altså … det er jo hverken kakao eller hvide boller som i gamle dage. Og det er heller ikke stikmodsat, så der kun er plads til gulerødder og bladselleri. Faktisk er det lige midt imellem og et helt bevidst valg. En super god løsning – for mig.

InstagramCapture_4c98044d-5a09-4220-b9ff-477258e37330Ingredienser

Kom alle ingredienserne op i en pande eller wok, rør rundt og lad det hele simre godt indtil vandet er fordampet. Kom mandlerne op i en bradepande (med bagepapir) og bag mandlerne færdig i ovnen ved 150 grader i ca. 5 minutter. Det er stadig lidt klistrede, når du tager dem ud, men det “sætter sig”, når de er kølet helt af.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *