EmediateAd
Sund for Sjov

Klip-Klappere … klap dem sammen med pålæg og grønt

At snuppe en klip-klapper handler hverken om at undgå brød eller hvad vi nu ellers kan finde på at sætte op af sjove regler. Det handler “bare” om at have et alternativ, hvis maven puster sig op af for meget brød eller man bare har lyst til at prøve noget andet end det vante.

Grønne brødIngredienser

Sådan  

Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et almindeligt rivejern. Riv dernæst spidskålen – også på den grove side af rivejernet. Kom den revede gulerod og spidskål op i en skål og rør det sammen med æggene. Tilsæt hampprotein og fiberhusk. Rød godt rundt og lad det “sætte” sig lidt. Tilsæt sesammelet og rør rundt så du har en farsagtig dej.

Smør dejen ud i små firkantede stykke på en bageplade og bag klip-klapperene ved 175 grader varmeluft i ca. 20-25 minutter. Frys dem med et stykke mellemlægspapir imellem eller opbevar dem på køl i en lufttæt beholder.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *