EmediateAd
Sund for Sjov

Æblemums – elsker sundt, især når det er simpelt

ÆblemumsJeg holder meget af mad. Især sund mad, som smager godt og er simpel. Smagen er virkelig vigtigt. Og det er udseende faktisk også. Hvis jeg spiser noget og kun bliver mæt i maven, er det som om “manglen” tricker min hjerne og får mig til at tænke: ”hmmm er der ikke noget andet”.

Bliver jeg ikke mæt på smag og udseende, fordi måltidet bare er noget, der skal gå hurtigt eller overstås, så kan det tricke min trang til at overspise og lede efter noget sødt.

Det har indset og accepteret. Altså at mad ikke er noget, der bare skal overstås. Den går ikke. Men det gør jo ikke noget, at det er simpelt engang imellem. Og det må jeg sige, at denne æbledessert er.

Ingredienser til 2 personer

  • 1 æble i tern
  • Skyr
  • Sukrin Gold
  • Stødt kanel
  • Frysetørrede solbær (eller andet sjov som pynt)

Sådan

Skær æblet i tern og kom ¼ i bundet af hvert glas. Drys med kanel og Sukrin Gold. Kom et lag skyr i glasset. Igen ½/4 æbler i tern, kanel, Sukrin Gold, Skyr og pynt med frysetørrede bær, hakkede bagte nødder eller frisk citronmelisse.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *