EmediateAd
Sund for Sjov

Squash svøbt i bacon – genial grillmad


Squash svøbt i bacon

 

Sidste sommer fik jeg et flip – en slags fleksitar-flip – om man vil. Jeg havde i en periode mistet lysten til kød og levet næsten vegetarisk. Helt vegetar bliver jeg nok aldrig (jeg hader rammer – elsker frihed), og kalder min krop på kød, så skal den have det. I denne periode blev jeg inviteret til haveparty med grill, hvor vi selv skulle medbringe kød og drikkelse. 

Jeg var klar på at spise grønne asparges svøbt i bacon med lækker grilltilbehør, men når man som jeg, tænker: “det køber jeg liiiige (i sidste øjeblik) på vejen og den lokale købmand ikke har asparges, så må den kreative hjernehalvdel bringes i spil.

Det kom der denne lille genialitet ud af – squash svøbt i bacon.

Retten er spist mange gange siden og den kommer bestemt også på grillmenuen i sommer! 

 

Ingredienser:

1 squash

1 pakke bacon

Havsalt og peber

 

Sådan:

Skræl squashen og del den på langs i tre (næsten) lige store stykker. De to sidestykker bliver automatisk lidt mindre end midterstykket, så dem lægger du sammen med de flade sider mod hinanden, så de bliver til et stykke. Nu har du to, lange stykker squash, som du vikler ind i bacon. Herefter skal de have et drys havsalt og peber og så er det ellers bare på grillen.

 

Squash svøbt i bacon 2

 

På billedet nydes squashen sammen med blomkålsris (fintrevet blomkål) og spidskål ristet på en pande i smør. Men det er kun fantasien som sætter grænser for tilbehøret.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *