EmediateAd
Sund for Sjov

NØDDEBRØD – TIL DEN SØDE EFTERMIDDAGSTAND

untitled

Hvem kender ikke den søde eftermiddagstand, som har det med at dukke op sidst på dagen, hvor trætheden træder ind og der er brug for lidt ekstra energi?

Kombinationen af nødder, tørret frugt og kanel er både lækkert, velsmagende og har en god og stabiliserende indvirkning på blodsukkeret. Brødet smager ekstra dejligt med Cavalier Stevia Nutella, men lidt kokosolie, peanutbutter eller økologisk smør gør også underværker.

INGREDIENSER TIL 1 BRØD

SÅDAN

Rist nødderne på en tør pande ved medium varme. Når nødderne begynder at dufte aromatisk og tager lidt farve, hældes de over i en skål og blandes sammen med goji bær, kakaonips, havsalt, vaniljepulver og kanel.

Herefter tilsættes æg, olie og til slut fiberhusk. Rør alle ingredienserne godt sammen og hæld den færdige dej i bagepapirsbeklædt brødform. Bag brødet midt i ovnen på 160 grader i ca. 60 minutter.

Tag brødet ud af ovnen og lad det stå et par minutter for at “falde sammen”. Tag herefter brødet forsigtigt ud af formen og lad det køle af på en rist.

opbevar brødet på køl i op til en uge eller frys det ned i skiver, så har du altid en nem og velsmagende eftermiddagssnack lige ved hånden, som du kan tø på brødristeren og tilføre dit yndlingspålæg.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *