EmediateAd
Sund for Sjov

RENDYRKET EFTERÅRS-ÆBLEGUF

billedeRendyrket æbleguf kan spises på alle tider af året. Rendyrket æbleguf gør sig godt som dessert pyntet med lidt økologisk fløde, pisket sojaflødeskum eller skyr, men den er også god en søndag eftermiddag, hvis du er blevet godt og gammeldags kagesulten.   

INGREDIENSER TIL 1 PERSON:  

  • 1 æble
  • 2 tsk. kokosolie eller smør
  • ½ stang ren vanilje
  • 5 mandler eller valnødder/paranødder/pecannødder/hasselnødder (bare det, du har i skabet)

SÅDAN:

Skær æblet ud i tynde både og kom æblebådene op i et lille ildfast fad sammen med kokosolie og ren vanilje.

Bag æblebådene midt i ovnen ved 175 grader i 1 time. Tag fadet ud af ovnen. Rør rundt i æblerne, så det bliver lettere moset.

Hak mandlerne og drys dem oven på æblerne. Sæt fadet tilbage i ovnen og bag æblebådene i yderligere 10-15 minutter. Anret dit æbleguf på en lille tallerken og nyd det lunt og lækkert.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *