EmediateAd
Sund for Sjov

KNASENDE KNÆKBRØD – UDEN MEL OG ÆG

knaekbroed

Knasende knækbrød kan spises på mange måder. Når du er lækkersulten med hummus eller dip af avokado. Hvis du trænger til lidt lækkert i madpakken eller søndag morgen med en god skive ost og sprød peberfrugt. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

INGREDIENSER

SÅDAN:

Kom kerner, frø, havsalt og fiberhusk op i en skål. Tilsæt vand og rør det hele sammen. Dejen virker lidt smattet, men det er meningen, idet hørfrø og chiafrø opsuger væsken.

Lad dejen trække i minimum ½ time – gerne mere. Fordel derpå dejen på to bageplader beklædt med bagepapir og glat dejen ud.

Sæt pladerne i en 125 grader varm ovn på varmeluft og bag i 1½- 2 timer.

Lad knækbrødsmassen køle af og skær eller bræk herefter knækbrødene ud i passende størrelser. Opbevar knækbrødene i en lufttæt beholder – gerne med et stykke bagepapir i bunden. Så holder de sprødheden længere.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *