EmediateAd
Sund for Sjov

Glutenfri Appelsinmuffins ca. 14 stk

appelsinmuffinsTåler du ikke gluten eller har du fravalgt det af den ene eller anden årsag, men elsker stadig kage, så er disse muffins noget for dig.

Vi har holdt uhyggelig halloween spilleaften i weekenden. Vi spiller mest for at hygge og have det sjovt, meeen vinde vil vi altså gerne (det udløser jo ligesom håneretten og retten til at danse total overskudsagtigt hen over køkkengulvet) – og jo, det gør vi!

Lækkerier skal der til sådan en aften. Pigerne ønskede sig noget Halloween-agtigt, så det kom der disse uhyggeligt velsmagende appelsinmuffins ud af.

INGREDIENSER:

SÅDAN:

Blend dadler, kokosolie, appelsinsaft, appelsinskal, vaniljekorn og æg til en luftig masse. Hæld massen op i en skål. Mal hasselnødder og havregryn til mel (her bruger jeg en minihakker). Vend melet i massen og tilsæt også hørfrø. Skræl gulerødder, riv dem fint og vend dem i massen.Tilsæt bagepulver og kokosfiber og rør det hele godt sammen.

Sæt muffinsforme på en bageplade og fyld formene til de er næsten fyldte. Bage kagerne midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter og lad dem køle af.

APPELSINCREME MED HAKKET MØRK CHOKOLDE:

Kom alle ingredienser undtagen chokoladen op i en skål og pisk ostecremen godt sammen med en elpisker. Pynt kagerne og top til slut med hakket mørk chokolade.

Selvom disse muffins er tiltænkt Halloween, så kan de sagtens nydes i julen, hvor appelsin også hører sig til. Her kan du også prøve at bytte vaniljen ud med kanel, så er der dømt ægte julestemning.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *