EmediateAd
Sund for Sjov

Movember Kanelkage

movemberkageDenne kage er til ære for mændene og alle de dejlige damer, som står bag mændene med et kærligt og brændende ønske om at beholde mændene meget længere i deres liv.

November er blevet mændenes måned. Vores kære mænd dør for tidligt i forhold til deres alder, men heldigvis har Move-udfordringen været med til at sætte fokus på mænds sundhed.

Sidste år deltog jeg i move-udfordringen ved at gå 100 km i løbet af Movember. I år går jeg allerede 25 km hver uge, så jeg syntes, der måtte noget andet og sjovere til.

En move-udfordring kan være en vandretur, et løb, en cykeltur, men hvorfor ikke udvide med en Movember Bagedyst?

Jeg lægger ud med en kærlig kanelkage, som tilfører kroppen en masse gode næringsstoffer, når vi har været aktive.

INGREDIENSER:

SÅDAN:

Kør dadler, mandler, æg, appelsinskal, appelsinsaft og kokosolie på en foodprocessor, til du har en fin, sammenhængende masse. Kom dejen op i en skål og tilsæt fintrevne gulerødder, hørfrø, ren vanilje, stødt ingefær, kanel og bagepulver.

Kør så havregrynene på en minihakker til det ligner mel. Tilsæt havremel og kokosfiber til dejen, rør det hele godt sammen og kom massen op i en springform beklædt med bagepapir.

Bag kagen midt i ovnen ved 180 grader i 45-50 minutter. Lad kagen køle af på en rist og sæt den efterfølgende på køl. Så er den lige klar til at nyde, forkæle manden med og allerhelst jer begge, når I trænger til lidt ekstra lækkert ovenpå en aktiv-movember-tur.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *