EmediateAd
Sund for Sjov

SPORTSBAR MED INGEFÆR & LAKRIDS

sportsbar

Om vi vil det eller ej, så er Januar er sæson for træning og vægttab. Går du for hurtigt frem eller træner du uden at fylde kroppens depoter op efterfølgende (fordi du bare skal se at få brændt en masse kalorier af), kan det udløse en negativ stresslignende virkning i kroppen. Og en stresset krop holder på fedtet. Det er jo ikke ligefrem det, du ønsker, når du rigtig lægger dig i selen, vel?

Selv kan jeg æde en ko i sovs til knæene, hvis jeg ikke spiser en lille mellemmad efter træning. Sulten kalder ikke på mig lige med det samme, men undlader jeg det lille måltid, går der en lille halv time og så kan jeg næsten slå en død mand ihjel for at få mad.

Derfor er det altid rart at have en sund løsning lige ved hånden (læs: i fryseren).

Proteiner, antiinflammatorisk kost og tilskud er fantastiske for kroppen efter træning. Drik en protein-shake, spis et lille måltid med æg, fisk eller kylling eller nyd en lækker og økologisk sportsbar som denne. Så er du rigtig godt på vej.

INGREDIENSER

SÅDAN

Vej alle ingredienserne af på en vægt. Kom dadlerne i en foodprocessor og blend. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad foodprocessoren køre, til du har en sammenhængende masse.

Ælt evt. massen lidt ekstra i en skål, hvis det skulle blive nødvendigt. Form til små barer eller tril til kugler og frys gerne halvdelen ned, så har du altid en sund snack på lager.

Har du i øvrigt set, at New Nordic har udviklet en ny serie af tilskud til sportsfolk og supermotionister, som gør det ekstra nemt at være dækket ind uanset hvilket træningsniveau, du er på? Serien er sammensat af naturlige, virksomme urter med fokus på at skabe balance i en krop, som skal yde ekstra.

Det optimale er selvfølgelig altid en sund kost, men forbruger du i perioder mere end du spiser, eller får du ikke spist varieret nok, er det en god ide at supplere med tilskud. Alder spiller også ind, for med alderen får din krop brug for ekstra næringsstoffer for at kunne yde på samme niveau – både når det gælder træning og en travl hverdag.

 

PS. bær over med udseende på sportsbaren (jeg ved, hvad den ligner!!!).

Som min ældste sagde: “den ser ikke så appetitlig ud, men smager appetitligt” 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Tilbage

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *